Skive Private Fertilitetsklinik

 

Velkommen til Skive Private Fertilitetsklinik

Som led i VivaNeo-koncernen ønsker vi at gøre processen med din fertilitetsbehandling så let som muligt. I mange år har vi arbejdet tæt sammen med VivaNeo Ciconia Aarhus. Vores team i Skive kan hjælpe dig med ultralydsscanning, indledende samtale og forskellige tests, mens Ciconia Aarhus klinikken praktiserer selve inseminations- og IVF behandlingen.

Vores klinik i Skive ledes af Jørn Rolighed, der har mere end 15 års erfaring indenfor fertilitetsbehandling. Sammen med sit personale ser Jørn Rolighed frem til at hjælpe dig med at realisere dit ønske om barn.

Par og singler har modtaget kvalificeret behandling på Posthustorvet i Skive i mere end et årti. Skive Private Fertility Clinic tilbyder individuel behandling efter dine behov og tidligere behandlinger.

Vi er stolte over at være en del af VivaNeo-koncernen, som er vært for et europæisk netværk af fertilitetseksperter. VivaNeo-gruppen er kendt for sine kyndige teams, de højeste medicinske standarder, en fremragende service samt at tilbyde de bedst mulige behandlinger for alle vores patienter.

Vores Serviceydelser

<span>+45 97 51 04 00

Telefontid

Man-Tor: 08:00 - 15:00
Fre: 08:00 - 14:00

+45 97 51 04 00

 
mail[at]dr-rolighed.dk

E-Mail

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål.
Send os en e-mail.

mail[at]dr-rolighed.dk

 
Vis vej

Adresse

Skive Private Fertilitetsklinik
Posthustorvet 4
7800 Skive

Vis vej

 

Vi är redo att hjälpa dig!

Kontakta oss gärna!