Vi er klar til at hjælpe dig!

Bestil en tid:

København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 (0)98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Skive
☎ +45 (0)97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

RI WITNESS

Hvorfor RI Witness

Den bedste sikring for at undgå forbytning af dine æg og sæd

Forveksling af æg og sæd kan få alvorlige følger. I VivaNeo klinikkerne lægger vi stor vægt på at give vores kunder den største tryghed, og vi har netop indført det anerkendte system RI Witness.

VivaNeo Stork København og VivaNeo Ciconia Aarhus er de første fertilitetsklinikker i Danmark til at tilbyde deres kunder denne øgede sikkerhed.

 

RI Witness - din sikring

Witness er et elektronisk system, der er med til at optimere sikkerheden i IVF-laboratoriet. I 2010 indførte Vivaneo-kæden Witness på den tyske klinik Vivaneo Sydow i Berlin, og siden er det blevet introduceret på alle Vivaneo-kædens klinikker rundt i Europa.

Systemet fungerer ved at du får udleveret et chip-kort i receptionen, hvor dine data ligger på. Når du møder til behandling (IVF, eggdonasjon og FER-behandling) bliver dit kort scannet før behandlingen. Arbejdsstationen i laboratoriet er klar med de skåle og glas, der er forberedt til dig – de er mærket med en chip, som bliver koblet til dit patient id. 

På hver arbejdsstation findes elektronisk udstyr, der kan kontrollere at chippene på skåle og glas stemmer overens, og systemet vil udløse en alarm, hvis der ikke er match mellem chip og kort.

Sådan fungerer det

Sådan fungerer det i praksis: Når du kommer til receptionen i forbindelse med insemination, IVF eller sædprøve får du et chipkort med id-oplysninger. Har du en partner vil denne også være tilknyttet. I vores laboratorie gøres skåle og glas klar til behandlingen og påsættes en chip.

På vores arbejdsstationer er der elektronisk udstyr så kun de skåle der passer til din/jeres behandling kan være aktive.

Når du kommer til ægudtagning (IVF-behandling) scannes kortet ind og id tjekkes med dig/jer.

I de forskellige procedurer, hvor æg og sædceller skal matches, kan de kun lade sig gøre hvis chipene stemmer overens. Ved ægoplægning scannes dit/jeres kort igen ind og id tjekkes med dig/jer. Arbejdsstationen i laboratoriet er nu klar til, at den skål der hører til dig/jer bliver taget frem.

Andre interessante emner for dig

hInteresante emner

Inseminasjon

IVF

ICSI

Praktisk informasjon

 

 

Vi står klar til å hjelpe deg!

Du er velkommen til å kontakte oss!

Åpningstider:

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

 

Vi ser frem til å høre fra deg!