Vi er klar til at hjælpe dig!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Stockholm
☎ +46 0760 22 34 68
info[at]crocusultraljudsklinik.se

Vi glæder os til at høre fra dig

Internationale kunder i Aarhus

Turist i Aarhus – info til internationale kunder

Kommer du til Aarhus for første gang i forbindelse med fertilitetsbehandling, så har du en unik mulighed for samtidig at opleve vores smukke by som turist. Aarhus er Danmarks 2. største by med ca. 270.000 indbyggere.

 

Find lave priser på udvalgte hoteller

Som international kunde, der besøger VivaNeo Ciconia, bliver du tilbudt lavere priser på udvalgte hoteller, når du booker gennem os

Mere om hotellerne

 

Turist i Aarhus

I de seneste år er roserne væltet ned over Aarhus, og topplacering som must-visit destination hos Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo gør, at alle taler om Aarhus. Lad dig derfor inspirere her på siden til dit ophold i Aarhus.

VisitAarhus

I Den Gamle By kan man gå tur i tiden. Fra en by som på H.C. Andersens tid over de moderne tider i 1920'erne til det danske velfærdssamfund i 1960'erne og 70'erne. Derudover består Den Gamle By af en hel række museer.

Den gamle by

 

Engelsk og andre internationale sprog

På klinikken taler vi mange sprog. I Danmark kan du sagtens begå dig, selv om du kun taler engelsk, da alle danskere stort set taler eller begår sig fint på engelsk. De fleste danskere forstår desuden svensk og norsk. Du skal heller ikke lede længe, før du kan finde en dansker, som forstår/kan tale tysk eller fransk.

Internationale kunder i København

Turist i København – info til internationale kunder

Kommer du til København for første gang i forbindelse med fertilitetsbehandling, så har du en unik mulighed for samtidig at opleve vores unikke og historiske hovedstad som turist. VivaNeo Stork ligger i hjertet af København i gåafstand til mange oplevelser samt tæt på metro (til og fra lufthavnen) og busser. Nedenfor har vi samlet information til hoteller, transport og turistattraktioner til dig, som er international kunde og kommer til København for første gang.

 

Find lave priser på udvalgte hoteller

Som international kunde, der besøger VivaNeo Stork, bliver du tilbudt lavere priser på udvalgte hoteller, når du booker gennem os

Mere om hotellerne

 

Metro fra CPH lufthavn

Er du international kunde, som kommer med med fly, kan du tage metro direkte fra CPH lufthavn til Kgs. Nytorv på 20 minutter – herfra tager det 5 minutter at gå til klinikken. Få mere information om transport på Rejseplanen, der hjælper dig med at planlægge din rejse rundt i byen

Læs mere

 

Transport fra Københavns Hovedbanegård

Kommer du med tog til Københavns Hovedbanegård, kan du tage S-tog til Nørreport station. Herfra skifter du til metro (i retningen af Vestamager eller Lufthavnen/Copenhagen Airport) - og står af på Kongens Nytorv. Herfra kan du gå til klinikken på 5 minutter. Få mere information via rejseplanen, der guider internationale kunder med S-tog, busser og metro på tværs af København.

Læs mere

 

Turist i København  

Hvis du har tid til overs i København, kan du besøge VisitCopenhagen for at få lidt inspiration til, hvad du kan lave. » VisitCopenhagen er Københavns officielle turisthjemmeside og her kan du få information om turistattraktioner og aktiviteter, restauranter og caféer, shopping og overnatning. 

 

Udforsk området omkring VivaNeos klinik i København

Når du kommer til København, kan du næsten ikke undgå at opleve lidt af den danske hovedstad. StorkKlinik ligger lige i hjertet af København, og herfra kan vores internationale kunder nemt gå til nogle af de største seværdigheder i byen - for eksempel Nyhavn, Amalienborg, Christiansborg, Kongens Have, Rosenborg slot m.m. Vil du udforske indre by, hvor klinikken ligger, eller andre af byens områder, så kan du få mere information på VisitCopenhagen.

Udforsk Indre By

 

Gratis adgang til museer og attraktioner

Hvis du vil nemt rundt i byen og have adgang til turistattraktioner, kan du købe et "CopenhagenCard", der giver gratis adgang til mere end 79 museer og attraktioner, gratis transport i bus, tog og metro, rabat på restauranter, billeje og sightseeing. Du kan også medbringe to børn under 10 år gratis. Besøg websitet og få information om alle 79 attraktioner. 

 

Engelsk og andre internationale sprog

Hos VivaNeo taler vi engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk, spansk og hindi med vores internationale kunder. I Danmark kan du sagtens begå dig, selv om du kun taler engelsk, da alle danskere stort set taler eller begår sig fint på engelsk. De fleste danskere forstår desuden svensk og norsk. Du skal heller ikke lede længe, før du kan finde en dansker, som forstår/kan tale tysk eller fransk.

Turist i København? Storken anbefaler ...

Amalienborg – Familie og arv

Ikke langt fra StorkKlinik kan du se Amalienborg – det royale palads – hvor den kongelige familie bor med både børn og børnebørn. Slottet har gennem generationer været centrum for kongefamiliens liv i den danske hovedstad. Gå rundt på Amalienborg slotsplads, træd ind i det kongelige palæ, og få et kig ind i det kongelig liv i fortiden og nutiden. Se den Kongelig Livgardes vagtskifte hver dag kl 12.

Marmorkirken – Tro, håb og kærlighed

Den smukke marmorkirke (Frederiks kirke) med den kobbergrønne kuppel er en af de mest imponerende kirker i København. Kirken har en helt unik placering, da den ligger i en lige linje med Amalienborg, Amaliehaven og Operaen på den anden side af Københavns havn. Det er ekstremt populært at blive gift i den utrolige smukke kirke.

Storkespringvandet – Så holder vi fest

Storkespringvandet er et kendt springvand, som ligger på Strøget midt i Københavns shoppingmekka. Det er et populært sted at nyde solen og byens pulserende liv. Traditionen tro er det også her der er fest, når nyudklækkede jordemødre danser rundt om Storkespringvandet.

Tivoli – Sammen har vi det sjovt

Tivoli er en helt særlig historisk forlystelseshave midt i København, som blev grundlagt i 1843. Haven er en nationalskat og en international attraktion med et overflødighedshorn af forlystelser, koncerter og gode middage for både store og små. Nyd den smukke have sammen - lige her har den danske eventyrforfatter H.C. Andersen også gået rundt.

Nyhavn – Hygge og afslapning

Vil du forstå det danske ord ’hygge’, så besøg Nyhavn (kun et stenkast fra StorkKlinik). Nyhavn er Københavns helt store turistmagnet med masser af restauranter i et smukt sceneri af gamle historiske bygninger i Københavns kanal. Livet i Nyhavn har gennem historien været præget af sømænd, værtshuse, glædespiger og fest. H.C. Andersen skrev flere af sine kendte eventyr, da han boede i Nyhavn.

Den lille Havfrue – Kærlighed på trods

Den lille skulptur på Langelinie har hver eneste dag mange beundrere. Skulpturen af den lille havfrue er naturligvis til ære for H.C. Andersens eventyr om havfruen, der ofrer alt for kærligheden. Det eneste hun ønsker er at blive forenet med sin smukke prins på landjorden. 

Gefionspringvandet – Det stærke bånd

Danmark har altid haft et stærkt bånd til sin nabo Sverige og er en del af vores historie. Det vidner legenden bag dette imponerende springvand om, som ligger lige ved Kastellet og indgange til Langelinieparken. Legenden går på, at den svenske kong Gylfe gav gudinden Gefion så meget jord, hun kunne pløje på en dag og en nat. Legenden går på at hun forvandlede sine fire sønner til okser, som pløjede så dybt, at de løftede landet ud af Sverige. Dermed blev øen Sjælland skabt. Også på StorkKlinik har vi et meget tæt forhold til vores skønne naboland, fordi langt de fleste Storkebørn bor i Sverige.

Andre interessante emner for dig

hInteressante emner

Partnerklinikker

Inspiration og links

FAQ

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Stockholm
☎ +46 0760 22 34 68
info[at]crocusultraljudsklinik.se

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Vi glæder os til, at høre fra dig.