Vi er klar til at hjælpe dig!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
copenhagen[at]vivaneo.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]vivaneo.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

Fertilitetsrådgivning

Hos os har du muligheden for at få udredning og rådgivning omkring din fertilitet  - uden at du nødvendigvis behøver at starte i behandling. Ved en fertilitetsrådgivning får du og en evt. partner en vurdering af fertiliteten. Dette betyder, at du/I får en indikation på muligheder for at få et barn. Undersøgelserne består af blodprøver, ultralydsskanning af kvinden og en sædanalyse (såfremt du har en mandlig partner). Desuden anbefaler vi, at du også får foretaget en HSU (passageundersøgelse af æggelederne). Rådgivningen inkluderer en samtale med én af vores læger med speciale indenfor fertilitet, gynækologi og obstetrik.

Prøver og undersøgelser i forbindelse med fertilitetsrådgivningen

Der er en række prøver og undersøgelser, som danner basis for behandling og som har vigtighed for os i forbindelse med fertilitetsrådgivningen - Se information under indledende undersøgelser.

Journalsamtale

En journalsamtale er en personlig samtale og en vigtig del af fertilitetsrådgivningen, som er med til at sikre, at du er klar til processen både fysisk og psykisk, og at du får den rådgivning, du har brug for. Du behøver ikke at have fået alle dine prøvesvar inden journalsamtalen, men alle dine papirer skal naturligvis være i orden inden selve behandlingen.

Har du tidligere fået barn med vores hjælp, skal du stadig udfylde en ny journal, så vi er opdaterede omkring dig og din forestående graviditet. Her finder du den elektroniske journal.

Hvad taler vi om under journalsamtalen?

Journalsamtalen handler om dig og din situation. Vi vil gennemgå dét, som du har skrevet i din journal og vejlede omkring din fertilitet og den videre process. 

Valg af donorsæd

Vi vil støtte dig i at nå frem til den endelige beslutning. Vi vil tale om de forskellige typer donorsæd. Hvad kan være fordelene eller ulemperne ved evt. at vælge diverse udvidede oplysninger om donoren? Hvorfor? Hvad er dine ønsker og drømme, og hvad er de konkrete faktorer? Vores holdning er, at der ikke er én rigtig beslutning, men en række forhold, der skal afvejes med udgangspunkt i dit personlige livssyn, din familiebaggrund og dér, hvor du står i livet lige nu. Så brug journalsamtalen og vores uddybende spørgsmål til at undersøge og mærke efter, hvad der dybest set er vigtigt eller mindre vigtigt for dig vedrørende donorsæd. 

Følelsesmæssige aspekter og livsstil

Ved journalsamtalen vil vi også tale om de mere følelsesmæssige aspekter og livsstil. Det gør vi ud fra den betragtning, at hvis du har en sund livsstil, inden du bliver gravid, vil du opleve en sundere graviditet og få et sundere barn. 

Chancer for graviditet

Vi vurderer dine chancer for graviditet og taler om dine overvejelser om, hvad du gerne selv vil gøre for at øge dine chancer for at blive gravid. Der afsættes ca. 45 minutter til journalsamtalen. Du kan komme alene, med din partner eller med en god ven. Har du en partner, anbefaler vi, at partneren også er med. Dette gør sig også gældende hvis du har samtalen via telefon eller Skype.

Den elektroniske journal

Før samtalen finder sted, beder vi dig om at udfylde den elektroniske journal på vores hjemmeside og sende den til os. Du behøver ikke at være 100% besluttet inden samtalen. Vi er gode til de samtaler, hvor du stadig overvejer, om dette er noget for dig. Oplys blot, når samtalen bookes, at det er en afklarende samtale, der ønskes.

Første gange du komme til klinikken, vil du blive bedt om at fremvise ID. Ligeledes vil vores receptionist tage et billede af dig.

Andre interessante emner for dig

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
copenhagen[at]vivaneo.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]vivaneo.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Vi glæder os til, at høre fra dig.