Vi er klar til at hjælpe dig!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Stockholm
☎ +46 0760 22 34 68
info[at]crocusultraljudsklinik.se

Vi glæder os til at høre fra dig

Fertilitetsbehandling over 40 år

Et stigende antal af kvinder får børn, når de er 40 år eller mere. Nogle har ventet på den rette, som de gerne ville have ét barn med – uden det er lykkedes. Nogle har haft fokus på karriere og udlevet andre drømme og mål og har dermed udskud ønsket om at få barn. Andre har måske været plaget af sygdom eller infertilitet og har måske været i behandling i en kortere eller længere periode. Samtidig er der en generel tendens i tiden til, at kvinder venter med at få børn til, de har uddannelse og karriere på plads og måske har fundet den rette. 

40+ og risikoen for infertilitet

Jo ældre du bliver, desto sværere er det at blive gravid. Fertiliteten daler kraftigt, når kvinder passerer 35 år og når slutningen af 30’erne. Derfor ved vi, at der er en øget risiko for infertilitet, når du som kvinde passerer 40 år, og at det ofte vil kræve en mere kompleks behandling for at opnå graviditet.

Er det stadig muligt at blive gravid?

Ønsker du at få barn, er det derfor vigtigt, at du får foretaget en fertilitetsudredning og får en lægefaglig vurdering af, om det er muligt at blive gravid. Det vil spare dig for masser af unødig tid, at du kommer i den rette behandling fra dag et af. Alt det kan vi rådgive om og hjælpe med her på klinikken.

Heldigvis har vi stor erfaring og ekspertise i at hjælpe kvinder, der kommer, når de har passeret 40 år. Nye behandlingsmetoder gør også, at vi i dag kan hjælpe langt flere kvinde end for 10 år siden. Vi tilbyder alle typer af behandling – herunder også ægdonation.

Vi tilbyder fertilitetsbehandling til du fylder 46 år

Som kvinde kan du få hjælp til fertilitetsbehandling i det offentlige, indtil du fylder 40 år, mens vi hos VivaNeo kan tilbyde fertilitetsbehandling, indtil du fylder 46 år. Når du er kvinde på 40 år eller mere, er den tid, der går, vigtig – ikke mindst fordi det ofte vil tage længere tid at blive gravid. Bare på et år kan fertiliteten falde drastisk. Derfor bør vi udnytte tiden optimalt.

Kom hurtigt i gang

Fordelen ved at komme hos os, når du er 40 år eller mere, er, at du kan komme til med det samme. Vi åbent 365 dage om året. Det betyder, at du kan komme til, når det passer med din cyklus. Det kan forekomme, at du af andre årsager kan være nødsaget til at vente, da behandlingen ikke vil være optimal. Hos VivaNeo har vi dog skabt nogle rammer, der gør, at vi står klar, når du og din krop er klar til behandling. 

Hvis du skal vælge donorsæd

Det at vælge donorsæd er for mange en helt særlig proces, som også vækker mange tanker og følelser. Vi har en tæt dialog og et godt samarbejde med sædbankerne. Det gør, at vi har en stor ekspertise og viden om processen. Vi kan derfor forberede dig på de valg, du står over for, hvis du skal vælge donorsæd.

I den indledende dialog vil vi tage hul på nogle af de vigtigste spørgsmål, du bør overveje, og som du uundgåeligt vil blive stillet over for senere. Det kan f.eks. være, hvad du vil fortælle dit barn? Hvad ønsker du, dit barn skal vide om donor? Og hvad fortæller du omverdenen, hvis du bliver gravid med donorsæd som 40-årig eller mere?

Hjemligt og trygt miljø

For langt de fleste af de kvinder, som kommer hos VivaNeo, er det helt essentielt ikke at træde ind et sted, som minder dem om et hospital. De føler sig ikke syge, fordi de kommer i fertilitetsbehandling, når de er fyldt 40 år eller mere.  

Det skal tværtimod være en god oplevelse at skabe et barn – også selv om det ikke er på den naturlige måde. Vi gør meget ud af at byde dig indenfor i hjemlige rammer. 

Det betyder, at du altid får enestue og tid til at hvile efter behandling. Det giver dig samtidig mulighed for at have en partner, nær veninde eller et familiemedlem hos dig under behandlingerne.

Andre interessante emner for dig

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Stockholm
☎ +46 0760 22 34 68
info[at]crocusultraljudsklinik.se

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Vi glæder os til, at høre fra dig.