Vi er klar til at hjælpe dig!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Stockholm
☎ +46 0760 22 34 68
info[at]crocusultraljudsklinik.se

Vi glæder os til at høre fra dig

Hetero par

Fertilitetsbehandling handler om jer begge – det er et fælles projekt, hvor I begge skal ses og høres og derfor gør vi meget ud af, at drage jer begge ind i såvel den indledende samtale og selve behandlingsforløbet. Vi tilbyder insemination, IVF og ægdonation. I får enestue ved behandling og gør alt for at vejen frem mod ønskebarnet sker i rolige rammer. Vores læger har mange års erfaring inden for fertilitetsbehandling og vores laboratorie benytter det mest moderne udstyr.

Vi tager udgangspunkt i jer og jeres ønsker og sørger for at tilpasse behandlingen specielt til jer. Vi rådgiver og tager os tid til at sætte os ind i jeres specifikke situation.

Til vores danske kunder, som har henvisning fra egen læge til fertilitetsbehandling gælder følgende her på klinikken:

  • INGEN ventetid til behandling
  • BEGRÆNSET selvbetaling ved insemination 
  • Selvbetaling for sæd - dette gælder på alle privatklinikker, undtagen i det offentlige regi
  • Selvbetaling for IVF - dette gælder på alle privatklinikker, undtagen i det offentlige regi, hvor der som oftest er lang ventetid

 

Den indledende samtale

Den indledende samtale kan I have her på klinikken eller på telefon/Skype. Samtalen er helt uforpligtende og I vil her kunne stille alle de spørgsmål I har. Ligeledes vil vi dykke ind i jeres specifikke situation, tidligere fertilitetsbehandlinger og undersøgelser.

Hvis vi har svar på alle de prøver, som vi kræver og mener er relevante i jeres tilfælde, da vil vi kunne planlægge jeres fertilitetsforløb og instruere jer i den videre proces. I er da allerede i gang med jeres behandling direkte efter samtalen. 

 

Dét skal I forberede jer på før den indledende samtale

Den elektroniske journal

I bedes udfylde den elektroniske journal. Da I begge skal registreres vil det være en god idé, at udfylde den sammen. Her er både spørgsmål til manden og kvinden. Har I spørgsmål til selve udfyldelsen står vi naturligvis til rådighed.

Udredning

Alle par, der henvender sig på en fertilitetsklinik og skal i fertilitetsbehandling med egen (mandens) sæd skal efter lovgivningen have som et minimum taget følgende test:

  • Hepatitis B - HbsAg, Anti-HBc samt Hepatitis C - anti HCV
  • HIV - anti-HIV 1+2

For kvinden ønsker vi ligeledes:

  • Blodprøve for TSH og TPO, rubella (røde hunde), clamydia og AMH
  • HSU (Vandscanning) Ved en vandskanning kan vi med ultralyd undersøge, om kvinden har en normal livmoder, og om der er fri passage for æggene gennem æggelederne. HSU er en klar anbefaling før insemination.

For manden ønsker vi ligeledes:

  • Sædprøve: Her er vi interesserede i hvordan sædcellerne ser ud, - hvordan de bevæger sig, deres antal etc. Foreligger der allerede et resultat fra sædprøve fra tidligere behandling, da bedes I sende og kopi af denne eller tage det med til samtalen. Hvis sædanalyse ikke tidligere er foretaget kan vi lave denne på klinikken efter nærmere aftale.

 

Dét skal I tage stilling til før behandlingen

Donorsæd

I tilfælde af, at I har brug for sæd fra en donor, står vi klar til at rådgive jer. Vi har mange års erfaring i brug af donorsæd og guider jer gerne. I Danmark tillader loven behandling med åben og anonym donor. I kan både vælge donorsæd fra vores beholdning eller I kan selv bestille donorsæd fra én af de danske sædbanker. Her kan I læse meget mere om donorsæd.

Donoræg

I tilfælde af, at I har brug for æg fra en donor vil vi hurtigst muligt, og dette måske allerede i løbet af den indledende samtale, sætte jer I kontakt med vores interne ægdonationsteam. Vores dygtige team vil rådgive jer og forklare et eventuelt ægdonationsforløb, så I føler jer rolige og trygge, når I går herfra efter samtalen. Her kan I læse mere om donoræg.

Andre interessante emner for jer

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Bestil en tid:

VivaNeo Stork København
☎ +45 70 60 60 90
info[at]storkklinik.dk

VivaNeo Ciconia Aarhus
☎ +45 86 27 76 26
aarhus[at]ciconia.dk

Aalborg
☎ +45 98 14 45 55
faurskov[at]fertilitet-ultralyd.dk

Køge
☎ +45 56 66 34 33

Næstved
☎ +45 55 73 10 76

Stockholm
☎ +46 0760 22 34 68
info[at]crocusultraljudsklinik.se

Skive
☎ +45 97 51 04 00
mail[at]dr-rolighed.dk

Vi glæder os til, at høre fra dig.